ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής/ΕΛΤΑ Courier και εντός λεκανοπεδίου Αττικής με δική μας μεταφορά εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας . Σημειώνεται ότι η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως αυτοί ορίζονται στο ελληνικό δίκαιο.

*Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και της συνεπαγόμενης υπερφόρτωσης των δικτύων courier, η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να παρουσιάσει καθυστερήσεις. Από την πλευρά μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να  φτάσει το συντομότερο στα χέρια σας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί. 

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς είτε θα πραγματοποιήσει εκ νέου προσπάθεια, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσει το προϊόν σε εσάς, κατά την ισχύουσα στην ίδια πολιτική, είτε θα αφήσει σχετική ειδοποίηση με την οποία θα σας ενημερώνει για το κατάστημα courier από το οποίο θα μπορέσετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσάς είναι 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.  Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η εταιρεία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αγορές από 40€ και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Για παραγγελίες κάτω των 40€ τα μεταφορικά ανέρχονται στα 2€ και η αντικαταβολή ανέρχεται σε 2,90€ και απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :

  1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
  2. Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
  3. Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.

Βρείτε το έντυπο επιστροφής ΕΔΩ

4. Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ επιστρέφονται και ΔΕΝ  αλλάζονται εσώρουχα κάτω μέρος, αυτοκόλλητα cups και καλσόν.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβετε δεν είναι της αρεσκείας σας, έχετε τις ακόλουθες επιλογές:

  • Αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Κάντε την αλλαγή σας στο homewear.gr εφόσον έχετε κάνει την αρχική σας αγορά από εκεί.

Αν η παραγγελία σας ήταν μεγαλύτερη ή ίση με 30€ η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να γίνει αλλαγή από εμάς χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς  κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη στον κωδικό που θα σας δώσουμε τηλεφωνικώς, χωρίς επιβάρυνση για εσάς.

Αν η παραγγελία σας ήταν μικρότερη των 30€ ή επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων η επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Γενική Ταχυδρομική ή την ΕΛΤΑ Courier με χρέωση στον κωδικό μας και το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε β. το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες και επιλέγοντας το κουτάκι που γράφει ‘’πίστωση/αλλαγή’’ γ. την απόδειξη σας

Για την δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή θα πρέπει είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς αναφέροντάς μας το προϊόν με το οποίο επιθυμείτε να κάνετε την αλλαγή, είτε να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή  σημειώνοντας ωστόσο στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ τη λέξη ‘’Αλλαγή’’.

Να σημειωθεί ότι, το τελικό ποσό προς πληρωμή, συμπεριλαμβανομένης της πιστώσεως, δεν εμφανίζεται αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, αλλά αφαιρείται λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της παραγγελίας και της επιστροφής σας.