1. Αντικαταβολή

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, κατά την παράδοση του προϊόντος. Η χρέωση γι’ αυτή την υπηρεσία είναι 2,90€.

  1. Μέσω πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας ή Paypal

Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners.

Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, που είστε δικαιούχος, για τα οποία είστε ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου. Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site https://www.homewear.gr/el/contact/.Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω PayPal, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το PayPal σαν τρόπο πληρωμής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας. Αφού το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας. 

Μόλις το ποσό της παραγγελίας σας καταχωρηθεί σε εμάς, τότε θα αποσταλεί και η παραγγελία σας.

Η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σας σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά.

Αφότου ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας επιτυχώς, τότε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email στο οποίο θα υπάρχει και ένα link που θα σας οδηγεί στο PayPal λογαριασμό σας, όπου θα μπορείτε να δείτε και τη συναλλαγή.  

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πραγματοποιείστε τις αγορές σας και πληρώστε μέσω κατάθεσης του τιμήματος σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

Alpha Bank IBAN: GR7201401370137002002017954 

Viva Wallet IBAN: GR7070100000000932426571294

Εθνική Τράπεζα IBAN: GR3001101540000015400884985

Δικαιούχος: UNDERTRADING IKE

Εάν διαθέτετε διαφορετική τράπεζα από αυτές που συνεργαζόμαστε, τότε θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα προμήθειας τραπεζών.  

Μόλις η καταβολή σας εμφανιστεί και πιστωθεί στο λογαριασμό μας, θα προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.